Nou Tractament Hialu In -Utsukusy

 

Nou tractament volumitzant de llavis amb efecte flash.

 

 

 

 

Nou Tractament BB Glow -Utsukusy

 

Nou tractament facial amb efecte maquillatge permanent i propietats antiedat, iluminador i corrector. 

 

 

 

 

Nou Enpistu Plus i Tractament PLasma Skin

 

Nou llapis dèrmic de microagulles i mesoteràpia virtual. Dissenyat per treballar Plasma Skin, el nou tractament antiedat integral amb factors de creixement.

 

 

 

 

Nous kits Aquaderm (Summer Special)

 

Nous sorbets d'Hidratació compostos de crema i serum amb triple funció per a la pell: Hidratació, Lluminositat i tonificcació. Amb niacinamida i extracte d'aloe. Textura lleugera

 

 

 

 

Nous Biologics 5.0

 

Nous cocktail Col·lagen d'acció reafirmant intensiva i Cocktail Age-killer (Botox like) que ataca les arrugues d'expressió i simula l'efecte Botox.

 

 

 

 

 

 

 

Age-Killer

 

Actius clau: Synake, Argireline, Glicolift i Osilift Bio.

Tractament diari antienvelliment que repara el dany visible de la pell, reomple les arrugues amb un efecte similar al botox i prolonga l'aparença juvenil.

AGE-KILLING TREATMENT
UTSUKUSY COMETICS - AGEKILLING.wmv
Formato de video Windows Media [35.4 MB]

 

 

Skark Sauce: 

Nou serum multifunció

 

Actius clau: Niacinamide, Vitamina B3, Regalessia, Alga wakame i Panthenol.Hidrata, redueix taques, atenua imprerfeccions, emplena,reafirma il·lumina i revitaltza

SHARK SAUCE
UTSUKUSY COMETICS - SHARK SAUCE.wmv
Formato de video Windows Media [18.5 MB]

Gentleman:

La nova línia d'home de Naturalmente

 

Naturalmente llança la nova línia d'home Gentleman feta a partir d'essècnies de flors i plantes. La línia integra una àmplia gamma d'articles per la cura de la barba (xampú, elixir, crema, cera...) i del cabell (crema, cera i xampú) dirigit a un sector masculí a qui li importa la seva salut.

Hitome:

Tractament professional pel contorn ulls

 

Amb EYELISS descongestiu que redueix les bosses, hidrata, allisa i regenera la pell del contorn d'ulls. Conté una crema contorn ulls, una mascareta contorn ulls i 10 biologics. Obsequi: potenciador+mascara de pestanyes.

VÍDEO HITOME
Tratamiento pestañas HITOME - Utsukusy m[...]
Formato de video Windows Media [4.5 MB]

Sangre de Dragón - extracte de resina

 

Es tracta d'un extracte obtingut de la resina de l'arbre Croton Lechleri de l'alt Amazones. El seu component està certificat per ECOCERT. No s'utilitzen additius en el seu cultiu i es té especial cura en la recol·lecció i emmagatzematge de la resina. El solvent és un glicol altament purificat procedent de sucres fermentats; no conté Propilè o Butilè glicol. No s'aplica cap font de calor en cap fase d'extracció i elaboració de la resina; recol·lecció sostenible. Potent acció cicatrizant i antioxidant que promou la formació de col·làgen. A continuació es pot descarregar el vídeo.

VÍDEO SANGRE DE DRAGON
dragon blood.wmv
Formato de video Windows Media [30.2 MB]

© C.Cosmetics 2018 | C. Nord, 2, bxs. 08500 Vic (BCN) | Tel. 650 266 145 | pjcasellas@c-cosmetics.net | Facebook | YouTube