TALLER TENDÈNCIES BLONDE I INICIACIÓ (VIC)

  • Dilluns 23 de setembre del 2019 / El Seminari de Vic (Gremi Perruquers Osona)

 Formació de colorimetria, superaclarants, intensificadors i noves tendències blonde celebrat a la sala d'actes. A la sala del gremi també es va fer iniciació per a nous centres. Amb la col·lboració tècnica de Karol Miller Ecological Hairdresser i Moran Perruquers.

 

CURS DE COLORIMETRIA I TRACTAMENTS ORGÀNICS ANTICAIGUDA (VIC)

  • Dilluns 22 d'octubre del 2018 / El Seminari de Vic (Gremi Perruquers Osona)

 Formació de colorimetria de Naturalmente i tractaments orgànics anticaiguda amb les línies Revitalizing Scalp i Color Plant Flower. Amb la col·lboració tècnica de Karol Miller Ecological Hairdresser i Moran Perruquers.

 

TALLER COLOR PLANT FLOWER, FLAT TIME I NOVETATS TON & COLOR (SANT CUGAT)

  • Dilluns 25 de juny del 2018 / Estudi Naturalmente de Sant Cugat del Vallès.

 Formació triple de Color Plant Flower (coloració 100% orgànica amb plantes), Flat Time (nou allisat orgànic) i novetats de Ton&Color (coloració respectuosa per l'organisme). Amb la col·lboració tècnica de Karol Miller Ecological Hairdresser, Vanesa Sanchez i Moran Perruquers.

 

 FORMACIÓ COLOR PLANT FLOWER (REUS)

  • Dilluns 16 d'abril del 2018 / Estudi Naturalmente Reus.

 Formació avançada de Color Plant Flower de la mà de Vanesa Sanchez tècnica de Naturalmente especialitzada en plantes.

 

PARTICIPACIÓ FIRA BOLONYA (ITÀLIA) -2018

Del 17 al 19 de març del 2018, Naturalmente va participar al Cosmobeauty un dels referents mundials en el camp de la perruqueria i estètica.

 

FORMACIÓ SAÑE & PRATDESABA PERRUQUERS (STA. EUGÈNIA DE BERGA)

Dilluns 5 de març del 2018 l'equip de Naturalmente es va traslladar a Santa Eugènia de Berga per fer una presentació a l'equip de Sañe & Pratdesaba. Una jrnada molt profitosa on es va treballar amb color plant, tractaments amb olis i ton and color.

 

FORMACIÓ SHIRODHARA + INICIACIÓ (REUS)

Dilluns 19 de febrer del 2018 es va celebrar a l'estudi Naturalmente de Reus una formació per a nous centres de perruqueria en la qual es va fer un ritual de Shirodhara amb olis calents i essències.

 

FORMACIÓ TRACTAMENTS TERAPÈUTICS (GIRONA)

Dilluns 29 de gener del 2018 Naturalmente va celebrar al Gremi de Perruquers de Girona una formació específica de tractaments terapèutics. Durant la jornada, els professionals vàren poder veure diferents casos pràctics de tractaments per al cuir cabellut amb les línies Elements, Color Plant (Shining) i Revitalizing Scalp.

PARTICIPACIÓ COSMOBEAUTY (BCN) -2018

Dels dies 20 al 22 de gener del 2018 Naturalmente va comptar amb un stand a la fira Cosmobeauty de Barcelona.

 

CURS INTENSIU TON AND COLOR (BCN)

Dilluns 20 de novembre es va celebrar un curs intensiu de Ton and Color a l'Espai Orizzont de Barcelona. Les clientes varen poder conèixer i treballar els nous tints que ha llançat Naturalmente. Tothom va quedar plenament satisfet.

PARTICIPACIÓ A LA FIRA LOOK DE MADRID 

Dels dies 3 al 5 de novembre Naturalmente va comptar amb un stand a la fira Salón Look de Madrid.

FORMACIO DISTRIBUÏDORS NATURALMENTE (Madrid)

Diumenge 15 d'octubre tot l'equip comercial de Naturalmente ens vam reunir a al centre formatiu que la firma té a Madrid amb l'objectiu de conèixer les novetats de producte de la temporada així com els nous projectes que venen d'Itàlia. Una jornada molt profitosa amb un clima molt amistós.

FORMACIO PERRUQUERIA STIL GRUP (La Seu d'Urgell)

Dilluns 9 d'octubre la formadora de Naturalmente es va traslladar a la Seu d'Urgell on va oferir una formació a l'equip de la perruqueria Stil Grup. Durant la jornada tots aquells clients interessats en la firma varen poder experimentar de primera mà la sensació dels productes en el seu cabell. 

FORMACIO PERRUQUERIA COP D'ESTISORA (Vic)

Dimarts 19 de setembre la formadora de Naturalmente es va traslladar a Vic on va fer una formació per l'equip de la perruqueria Cop d'Estisora. Durant la jornada tots aquells clients interessats en la firma varen poder experimentar de primera mà la sensació dels productes en el seu cabell. Tothom va quedar molt satisfet amb la feina feta.

FORMACIO TRACTAMENTS CUIR CABELLUT (Reus)

Dilluns 18 de setembre es va celebrar a l'estudi Naturalmente de Reus una formació de tractaments pel cuir cabellut amb les línies Elements i Revitalizing Scalp de Naturalmente.

PRESENTACIÓ NOVETATS UTSUKUSY COSMETICS (BCN)

Diumenge 3 de setembre es van presentar les noves línies de producte Utsukusy al Cercle espai gastronòmic, d'art i cultura de Barcelona. En aquest event varen assistir-hi tots els distribuïdors d'Espanya de la firma cosmètica. Com a novetats es varen presentar uns nous rituals virtuals amb aromateràpia, la shark sauce (serum multifunció), les mini talles de cremes/serums i l'Age killing d'efecte Botox. La jornada va finalitzar amb un sopar de germanor al restaurant el Cercle.

TALLER SIMULTANI COLOR PLANT FLOWER (Reus)

Dilluns 17 de juliol es va celebrar a l'estudi Naturalmente de Reus un taller simultani de plantes. En aquest nou format de taller pràctic cada professional va tenir l'oportunitat de treballar amb una model a qui previament se li havia fet un diagnòstic.  En total es varen fer 11 treballs simultanis amb Color Plant Flower, la coloració 100% orgànica basada en 13 plantes medicinals. Tots els treballs varen estar supervisats per Vanesa Sanchez i els germans Toni i Marina Moran. Va ser una jornada molt intensiva i profitosa on cada professional va aprendre de les solucions, probelems i inquietuds dels altres companys.

III FORMACIÓ NOUS CENTRES NATURALMENT BCN (Espai Gòtic)

Dilluns 19 de juny es va dur a terme la tercera formació per a nous centres Naturalmente a l'Espai Gòtic de Barcelona. En aquesta ocasió es van fer dues formacions simultànies. La primera a càrec dels germans Toni i Marina Moran dirigida a nous centres, on es va presentar Ton & Color (coloració biocertificada respectuosa per a la salut), la linia base de xampus, la línia de tractaments pel cuir cabellut Elements i finalment la línia d'acabat. La segona formació a càrrec de Vanesa Sanchez, va anar sobre sobre Color Plant Flower un sistema de coloració del cabell 100% orgàni basat en 13 plantes medicinals. Una forta filosofia de compromís amb la salut i el mediambient són la base de Naturalmente.

FORMACIÓ THUYA: TINT+PERMANENT PESTANYES I NOVES TENDÈNCIES DE DECORACIÓ ESMALTAT SEMI PERMANENT(VIC)

Dilluns 12 de juny es va celebar una formació a l'espai C.C de Vic a càrrec de l'equip tècnic de Thuya Barcelona. La primera part de la jornada va consistir en un refresc de Tint i Permanent de Pestanyes per a perfeccionar aquesta tècnica. A la segona part es van tractar noves tècniques decoratives de temporada d'esmaltat semipermanent. Les professionals van quedar molt satisfetes!

NOU TRACTAMENT ANTICAIGUDA SCALP NATURALMENTE (REUS)

Dilluns 29 de maig es va presentar a Reus el nou tractament Revitalizing Scalp Treatment. Aquest tractament per a la caiguda precoç del cabell està formulat amb actius ogànics com l'Oleuropeina i el Renovase per tal d'activar el creixement del cabell. El producte està patentat exclusivament per Naturalmente després de varis anys d'investigació científica. Sense efectes secundaris.

FORMACIÓ NATURALMENTE PER A NOUS CENTRES (REUS)

Dilluns 24 d'abril es va dur a terme una formació exclusiva per nous centres interessats en Naturalmente després de la fira Cosmobeauty. Els assistents d'arreu de Catalunya i les Balears varen veure diferents treballs fets amb Ton& Color, la permanent wave i la coloració amb plantes medicinals Color Plant Flower.

UTSUKUSY: FORMACIÓ PER A FORMADORS

Dijous 20 i divendres 21 d'abril, es va celebrar a la nova sala de formacions d'Utsukusy Cosmetics a Barcelona, una formació dirigida exclusivament als tècnics formadors d'Utsukusy. Cristina Casellas va anar-hi com a representant de C.C Vic per tal de conèixer els protocols dels nous masssatges i tractaments que ha presentat la firma recentment. 

NATURALMENTE AL COSMOBEAUTY

Els dies 1, 2 i 3 d'abril Naturalmente va participar a la fira Cosmobeauty de l'Hospitalet de Llobregat. A part d'un stand també es varen organitzar diferents demostracions de producte en un del podiums de la fira per mostrar al públic el resultat de diferents treballs. 

FORMACIÓ NATURALMENTE A SALT (GIRONA)

Dilluns 20 de març es va celebrar al centre Vintinou Perruqueria de Salt, una jornada formativa d'iniciació a la filosofia per a nous centres de la zona de Girona. També es va oferir una formació de reciclatge en Ton&color i Color Plant per als clients de la zona. Va ser una experiència molt positiva per a tots els assistents.

CONVENCIÓ DISTRIBUÏDORS THUYA

Dissabte 4 de març es va celebrar a Castelldefels la primera convenció de distribuïdors d'Espanya de Thuya. Durant aquest acte es va presentar Thuya Method, un conjunt de 4 tractaments específics per mans i peus pensats per tractar la deshidratació, la desnutrició, l'envelliment i les taques.

TRACTAMENTS SHIRODHARA/ELEMENTS

Diumenge 12 i dilluns 13 de febrer es va celebrar a l'estudi Naturalmente de Reus un programa de formacions de fiferents tipus per a perruquers amb diferents inquietuds. Dilluns es va fer formació diniciació i es va aprofitar per mostrar el tractament de benestar Shirodhara a partir d'olis calents. El dia següent es va treballar, entre d'altres, la línia Elements totalment orgànica i formulada amb olis essencials purs al 100% i d'agricultura biològica. Un regal per a les sensacions dels clients.

TALLER DE SHIATSU CRANIAL

Dilluns 6 de febrer es va celebrar a l'espai C.C de Vic, un taller de shiatsu cranial de la mà de la terapeuta Carmen Roldan. Shiatsu significa literalment "pressió amb els dits" i és una teràpia manual originària del Japó que corregeix irregularitats, manté i millora la salut i contribueix a alleujar problemes de salut gràcies a l'activació de la capacitat d'autocuració del cos humà. Sense efectes secundaris importants.

ORGANIC HAIR THERAPY

Dilluns 23 de gener es va celebrar a l'estudi Naturalmente de Reus, una formació sobre el tractament Organic Hair Therapy. Un tractament regenerant ideal per cabell danyat i encrespat, formulat amb aminoàcids extrets de fonts vegetals que reprodueixen les mateixes característiques de la keratina i penetren fins el cor del cabell. Res a veure amb els allisats de keratina convencionals saturats de tòxics per a la salut del perruquer i els seus clients.

TALLER D'AROMATERÀPIA CAPIL·LAR

Dilluns 5 de desembre es va celebrar a l'Espai CC de Vic, un taller d'aromateràpia capil·lar de la mà de la terapeuta Carmen Roldan. Aquesta activitat va permetre conèixer en profunditat els olis essencials presents en els xampus de Naturalmente i les seves propietats a nivell emocional. Finalment es van donar unes pautes de massatge shiatsu a nivell cranial. Una experiència molt profitosa pels perruquers.

MONOGRÀFIC ELEMENTS II

Dilluns 28 de novembre es va celebrar a l'Estudi Naturalmente de Reus, una formació específica de la línia 100% orgànica Elements. Durant el curs les perruqueres varen treballar en parella per tal d'experimentar de primera mà la sensació i resultat d'aquest tractament a base d'olis essencials purs.

MONOGRÀFIC ELEMENTS

Dilluns 24 d'octubre es va celebrar a l'Estudi Naturalmente de Reus, una formació específica de la línia 100% orgànica Elements. Aquesta línia ha permès als centres Naturalmente oferir serveis terapèutics per al cuir cabellut a base d'olis essencials totalment purs.

NATURALMENTE INAUGURA NOU CENTRE A MADRID

Diumenge 9 de novembre l'equip de Naturalmente va inaugurar un nou centre al carrer Rodríguez Marín, 90 de Madrid. El nou local de 200 m2, compta amb un estudi per tal d'oferir formacions als clients de la zona i una perruqueria de disseny equipada amb el mobiliari i productes més avançats.

FORMACIÓ NATURALMENTE A CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Dilluns 19 de setmbre es va celebrar a la Perruqueria Miratge de Cornellà de Llobregat una jornada formativa de Color Plant i la línia d'Home Gentleman. L'objectiu de la trobada va ser compartir les experiències de treball de cadascun dels diferents centres Naturalmente assistents. Tothom va aportar el seu granet de sorra per tal de prefeccionar al màxim el sistema de treball dels companys.

TALLER DE VISAGISME

Dilluns 20 de juny es va celebrar l'estudi Naturalmente de Reus, el primer taller de visagisme de la mà de Toni Moran. Els perruquers assistents varen comprovar la capacitat que té el nostre cabell alhora de potenciar les faccions, la simetria i personalitat del nostre rostre.

II VIATGE NATURALMENTE A LA TOSCANA

Els dies 11, 12 i 13 de juny l'equip de Naturalmente va tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions on s'elaboren els productes de la firma Naturalmente. També vam poder respirar l'aire dels camps certificats de plantes terapèutiques de la regió de Chianti a partir dels quals s'extreuen els olis essencials destinats als xampús i altres productes de la firma. Una experiència única que evdiencia la forta filosofia de compromís amb la salut i el medi ambient.

MONOGRÀFIC COLOR PLANT FLOWER NIVELL I/II (Vic)

Dilluns 30 de maig es va celebrar a l'espai C.C de Vic, el primer monogràfic de Color Plant Flower a càrrec de les tècniques de Naturalmente Vanesa i Angela. Els assistents varen conèixer i perfeccionar aquest peculiar sistema de coloració basat en plantes medicinals i aigua calenta. Una nova manera de lluïr una melena bio dirigit a un públic altament conscienciat amb la seva salut.

TALLER INTENSIU ON OFF+DECORACIÓ (THUYA)

Dilluns 23 de maig es va dur a terme el taller intensiu en esmaltat semipermanent i noves tècniques decoratives a càrrec d'Ampi Muñoz, formadora de Thuya, a l'Espai C.C de Vic. Les assistentes varen perfeccionar l'esmaltat semipermanent i francesa, juntament amb l'aprenentatge de noves tècniques de decoració tipus sweater, vellut, efectes animals i motius vegetals entre d'altres. Al finalitzar les assistentes varen recollir el seu diploma professional.

FORMACIÓ COLOR PLANT NIVELL 1

Diumenge 10 d'bril es va dur a terme la formació en nivell I de Color Plant Flower a l'estudi Naturalmente de Reus. Aquest monogràfic va permetre conèixer una alternativa als tints convencionals basada en un 98% en 14 plantes medicinals i en un 2% de minerals. Un sistema basta en el constant innovació i màxim respecte per a la salut de les persones i el medi ambient.

FORMACIÓ DE SINERGIA TON&COLOR - COLOR PLANT FLOWER

Diumenge 13 de març es va dur a terme la formació "Sinergia Ton&Color - Color Plant" (per a centres especialitzats) a l'estudi Naturalmente de Reus. D'aquesta manera es va poder conèixer la comptabilitat entre el sistema de tints Ton&Color i el sistema Color PLant Flower elaborat a partir de plantes. Els centres assistents vinguts d'arreu de la península varen quedar gratament sorpesos amb les possibilitats de treball que els ofereix aquesta sinergia.

Sinergia TC+CP
Color Plant

II FORMACIÓ NOUS CENTRES NATURALMENT BCN (Espai Gòtic)

Dilluns 29 de febrer es va dur a terme la segona formació per a nous centres Naturalmente a l'Espai Gòtic de Barcelona. Durant l'acte es van presentar tres tractaments simultanis. En primer lloc, l'Organic Hair Therapy, un tractament orgànic amb aminoàcids d'orígen vegetal que regeneren el cor del cabell. En segon lloc, el Color Plant Flower un sistema de coloració de cabell 100% basat en plantes medicinals. Finalment, el Ton & Color la línia de tints bio certificats que ofereixen un resultat únic. Una forta filosofia de compromís amb la salut i el mediambient són la base de Naturalmente.

C.C VISITA EL LABORATORI D'UTSUKUSY

Dilluns 15 de febrer C.C va visitar el laboratori d'Utsukusy a les Franqueses del Vallès juntament amb la resta de distribuïdors de la firma. D'aquesta manera es va conèixer quin és el funcionament intern d'un laboratori cosmètic i els seus sistemes d'elaboració. Durant la jornada es va aprofitar per presentar les noves línies de producte 2016.

FORMACIÓ NATURALMENTE A BCN (Espai Gòtic)

Dilluns 14 de Desembre es va dur a terme la primera master-class de Naturalmente a l'Espai Gòtic de Barcelona. Durant l'acte es va aprofundir en la recent actualitzada línia Color Plant, un sistema de coloració de cabell 100% orgànic i saludable. Els professionals també varen refrescar la línia de tint Ton and Color amb un resultat i brillo espectaculars. Finalment es va una refrescada general de la línia bàsica per aclarir possibles dubtes. Els assistents varen fer una valoració molt positiva de l'acte.

Espai Gòtic Barcelona

TALLER INTENSIU: PATOLOGIES I OLIS ESSENCIALS

Dilluns 30 de Novembre es va dur a terme un taller de patologies i olis essencials de la mà dels nostres col·laboradors Kelly Guillot (terapeuta en medicina ayurveda) i Manel Torras (terapeuta holístic). Durant la formació es va aprofundir en aspectes com ara l'origen dels olis essencials, el sentit biològic i emocional de les patologies, els meridians d'acupuntura i diferents tècniques terapèutiques d'aplicació entre d'altres. La posada en comú amb professionals de diferents disciplines va ser molt enriquidor.

PRESENTACIÓ ORGANIC HAIR THERAPY

Dilluns 5 d'octubre es va presentar el nou "Organic Hair Therapy", un tractament organic pel cabell amb propietats regenerants i anti-encrespament. La seva formulació, a partir d'aminoàcids extrets de fonts vegetals, permet posicionar aquest tractament com una alternativa saludable a les queratines químiques convencionals. Els perruquers i perruqueres assistents varen poder comprovar els resultats brillants d'aquest novedós producte. Durant la formació també es va presentar la nova millora que ha experimentat la línia Color Plant i es varen resoldre tots els dubtes que varen sorgir entre les professionals.

PRESENTACIÓ LÍNIA MEDICOESTÈTICA UTSUKUSY

Dilluns 21 de setembre es va presentar la nova gamma de poductes medicoestètics que ha llançat Utsukusy. Entre les novetats destaca l'"Enpitsu", un llapis dèrmic de microagulles de titani assistit electrònicament. També es va introdüir una nova gamma de peelings químics específics per cada tipus de pell, una línia cicatritzant-regenerant anomenada "Sangre de Dragón" i la crema oncològica i per pells sensibles VR. Les professionals van valorar molt positivament la tasca de la formadora.

FORMACIÓ INTENSIVA NATURALMENTE

Dilluns 1 de juny es va organitzar un autocar de Vic a Reus per tal d'oferir una formació intensiva entre les perruqueries Naturalmente de la nostra delegació. Durant la jornada es varen treballar en profunditat les línies Elements, Ton & Color, Color Plant i l'innovador sistema Wave de permanent. Cada cop són més les perruqueres que opten per un sistema de treball altament conscienciat amb la salut de les persones i del medi ambient allunyant-se així de les grans firmes de distribució massiva. 

TALLER INTENSIU: DECORACIÓ UNGLES AMB PIGMENTS PURS

Dilluns 27 d'abril es va dur a terme un taller de decoració d'ungles amb pigments purs, a càrrec de Neus, formadora de Thuya. Aquesta novedosa tècnica es pot treballar amb acrílic, en construcció de gel i esmaltat semipermanent essent una autèntica revolució en el món del Nail Art. El fet de tractar-se d'un curs molt específic de nivell mig-alt va permetre oferir una demsotració de gran qualitat i plenament personalitzada. La valoració de les assistents va ser excel·lent una vegada més.

FORMACIÓ LÍNIA ELEMENTS DE NATURALMENTE

Dilluns 26 de gener es va presentar la línia Elements de Naturalmente. Una línia de tractament terapèutica pel cuir cabellut. Durant l'acte es va aprofitar per introduïr la línia Ton & Color a base de tints sense amoníac ni níquel, i la línia de coloració 100% biològica Color Plant, a partir de plantes medicinals i minerals. Cada cop són més les perruqueres que opten per un sistema de treball altament conscienciat amb la salut de les persones i del medi ambient allunyant-se així de les grans firmes de distribució massiva. 

MASTERCLASS UNGLES: TALLER INTENSIU ONE STROKE

Dilluns 19 de gener es va dur a terme una masterclass d'ungles a càrrec d'Ampi, la formadora de Thuya campiona espanyola de decoració d'ungles i finalista als campionats europeus de Dusseldorf. En aquesta ocasió la formació es va centrar en el sistema "One Stroke", una tècnica molt versàtil de decoració professional d'ungles. La valoració per part de les assitents va ser excel·lent. Unes grans privilegiades.

PRESENTACIÓ NATURALMENTE

Diumenge  16 de novembre es va presentar la nova línia de perruqueria Naturalmente al Seminari de Vic que C.Cosmetics integra coma firma exclusiva a la zona. L'acte va comptar amb l'equip tècnic de Naturalmente i una variada representació de professionals del sector altament conscienciades amb la salut dels seus clients i del medi ambient. Durant la jornada es varen presentar diferents sistemes de coloració que varen soprendre positivament als assitents. Arrenca d'aquesta manera una nou sistema de perruqueria terapèutica inspirada en la filosofia ayurvèdica i l'aromateràpia. 

LA REVISTA "VIDA ESTÉTICA" PREMIA LA CREMA WAKAI 

 

La crema WAKAI d'UTSUKUSY guanya el premi a la innovació 2014 celebrat a la Fira Cosmobelleza de Barcelona. Aquests premis distingeixen la qualitat i innovació dels productes cosmètics, destacant-ne el caràcter avantguardista com a segell referent en la bellesa professional. El jurat integrat per diversos professionales del sector de la bellesa, va valorar-ne la innovació, el packaging i la seva eficiència; ja que segons els criteris dels premis el producte ha de satisfer allò que promet.